Boliger Kolding

kobberpaladset

Boligudlejning i Kolding

Kobberpaladset er en ejendom i midten af Kolding, beliggende på hjørnet af Agtrupvej og Haderslevvej. Ejendommen er arkitekttegnet og bygget i 1965. Bygningen er oprindeligt blevet bygget til 3 banker, med lejligheder på første og anden-salen, men har igennem en årrække været indrettet med en del erhverv på førstesalen. I 2014 og 2015 har bygningen været renoveret med nye vinduer og den del på førstesalen, der var ombygget til erhverv, er blevet tilbageført til privatboliger, ligesom den ene bankenhed, der lå i stuen/kælderen, er blevet bygget om til 2 privatboliger.

Resultatet er, at der i ejendommen pt er 2 erhvervslejemål og 19 privatboliger.

De 2 erhvervslejemål er på 200 m2 stue + 200 m2 kælder, i alt 400 m2 hver. Disse to enheder er pt. Udlejet.

De 19 privatboliger er imellem 35 m2 og 165 m2 i størrelsen. De 8 enheder er ny etableret i 2015, og de resterende 11 vil løbende, ved fraflytning, blive ført op til dato. De fleste fremstår i nyere stand.

For ledige lejemål, klik her. ”Pt alt udlejet”.

Til ejendommen er der fælles carport med plads til 18 køretøjer, samt 11 pladser i de fri. Ledige pladser bliver udlejet.

Derudover er der depotrum til alle lejemål, samt fælles terrasse. Til nogle af lejemålene er der desuden altan. I ejendommen er der desuden fælles vaskeri.

Ved spørgsmål, kontakt da venligst Hans Peter Dahl.